Wandelen - Fietsen - Varen

Image by Dmitry Schemelev

Wandelen

De wandelaars komen royaal aan hun trekken. Gasterie De Knip is het startpunt van wandelroute 504 uit de Wandelgids Zuid-Limburg. Bovendien loopt ook de Knooppuntenwandelroute langs ons terras. Daarnaast hebben diverse eigen wandelroutes varierend van 5 tot 20 km in en om Wessem.
Er is volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Klik hieronder op een van de wandelroutes.

 Wandelen in Wessem, Maasbracht-Beek en Heel

Wandelen van Wessem naar Thorn

Rondje wandelen bij Wessem

Image by Gemma Evans

Fietsen

Er passeren diverse fietsroutes onze Gasterie zodat deze kan dienen als uitvalsbasis voor een gezellige fietstocht door Midden-Limburg en of delen van Belgisch Limburg. Voor meer info klik op onderstaande banners/

Genieten langs de Maasplassen

Grand tour Limbourg

Fietsen langs de Maasplassen in Rivierpark Maasvallei

Langs het water tussen Roermond, Wessem en Stevensweert

Image by Alex Perez

Varen

Gasterie De Knip heeft een aanlegsteiger pal voor het terras, zodat pleziervaarders op de Maas en Maasplassen kunnen aanmeren voor de deur. Tevens vindt u hier ook de aanlegsteiger voor de rondvaartboten van rederij de Cascade. Hier kunt u bijvoorbeeld meerdere malen per dag opstappen voor de Maaskernentour of een tochtje maken met een van onze eigen sloepen.

SLOEPVERHUUR
Gasterie De Knip beschikt over eigen sloepen welke te huur zijn vanaf E90,00 per dagdeel.
U kunt deze van 1 april tot 1 oktober reserveren via 06-19474375 of 0475-561670

PASSANTENSTEIGER
U kunt gebruik maken van onze passantensteiger voor de deur. Afhankelijk de bootlengte betaalt u hiervoor een vergoeding vanaf E 4,50 per dag of nacht. Stroomgebruik is mogelijk a E 2,00 per dag.

RONDVAARTEN
U kunt bij Gasterie De Knip tickets kopen voor de Maaskernentoer van Rederij Cascade. Een 2 uur durende rondvaart over de Maas en plassen met uitstapmogelijkheden in Thorn of Maasbracht.
Prijs voor volwassenen E 11,95 p.p.